Cum integrăm încălțămintea sport în ținute casual

(P) Incaltamintea sport a depasit de multa vreme bariera salilor de fitness si este purtata azi in diferite tinute casual sau elegante. Indiferent de model, pantofii sport iti asigura ceea ce tocurile nu pot promite intotdeauna: confortul! Fie ca porti o rochie pretioasa sau o pereche de blugi si un tricou, tenisii sau adidasii sunt variante comode, care te ajuta sa te misti usor, cat e ziua de lunga!

Vrei sa afli cum poti asocia incaltamintea sport cu tinutele casual, pe care le porti in fiecare zi? Descopera, din randurile de mai jos, cele mai cool combinatii vestimentare, cu care nu vei da gres.

Pantofi sport si blugi

Tinuta casual preferata de femei include blugii si pantofii sport, cu ajutorul carora obtii de fiecare data un outfit lejer. Inspira-te din colectia New Balance si alege perechea potrivita de incaltaminte sport, in functie de culoare, material sau model.

Cauti o tinuta potrivita pentru o simpla iesire in oras? Imbraca un tricou alb, un sacou negru, o pereche de adidasi New Balance negri si o geanta in aceeasi culoare si esti gata de plecare! In sezonul rece, alege si un trenci lung, pe care sa-l iei peste sacou. Nu uita sa adaugi si cateva accesorii suplimentare, precum esarfa legata in talie, pe post de curea, o bratara statement sau un lantisor la gat. Ochelarii de soare vor fi nelipsiti, deoarece armonizeaza stilistic intreaga tinuta.

Pantofi sport si fusta creion

Esti adepta unor tinute feminine dar vrei sa renunti la tocuri? Incearca urmatoarea combinatie:

  • Fusta creion sau fusta plisata, ce pot fi asortate cu tenisi simpli, albi, cu talpa joasa, alaturi de camasi, tricouri sau maiouri.
  • Indiferent de culoarea sau de materialul fustei, alege incaltaminte simpla, care sa nu iasa prea mult in evidenta. In acest fel, vei fi sigura ca pantofii sport se potrivesc cu orice culoare ai purta in partea de sus a corpului.
  • Printre preferatele iubitoarelor de moda se numara fusta creion neagra, tricoul alb si pantofii sport nude, alaturi de o jacheta din piele sau denim.

Pantofi sport si rochie de bumbac

Ce poate fi mai potrivit pentru vara decat o combinatie din rochie de bumbac si pantofi sport? Imbraca o rochie care sa-ti lase corpul sa se miste liber, in culoarea preferata si adidasi negri, care merg de minune cu orice alegi sa porti. Aceasta este o tinuta de streetstyle ideala, care te pune in lumina reflectoarelor.

Pantofi sport si pantaloni de stofa 

O tinuta relaxata, cu o tenta eleganta se compune usor, cu doar cateva elemente:

  • O pereche de pantaloni de stofa gri sau negri
  • Tenisi sau adidasi
  • Camasa sau pulover purtate pe sub un sacou
  • Pentru un plus de stil, compune o tinuta formata din aceeasi culoare si adauga o pereche de pantofi sport albi. Costumele de dama formate din pantaloni si sacou arata minunat cu un trenci in aceeasi culoare si poate fi purtat oriunde.

Pantofi sport si articole din blana sau piele

Crezi ca articolele excentrice, din materiale pretioase, nu se potrivesc cu incaltamintea sport? Designeri de pretutindeni ne indeamna sa formam aceste ansambluri cool si comode.

De aceea, daca vrei sa adopti o tinuta excentrica, pentru o iesire intre prieteni sau un eveniment monden, alege o pereche de tenisi simpli, pe care sa-i porti cu o jacheta lunga din blana sau piele. Pantofii sport arata la fel de bine si in combinatie cu rochii elegante din paiete, care te transforma in regina balului!

Incaltamintea sport nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba, deoarece se asorteaza usor cu aproape orice articol vestimentar. Tine cont de sfaturile noastre si compune cele mai cool tinute casual, pentru un look impecabil!

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.