Cum au fost montate aparatele de aer de condiționat în cea mai mare gară CFR din România

Un tânăr a postat pe rețeaua de socializare Tik Tok un clip în care arată că au fost montate greșit aparatele de aer condiționat în Gara de Nord. Ambele aparate au fost puse în interiorul gării.

Regionala CF București a transmis că a cerut firmei care a montat aparatele să monteze unitatea pentru exterior în afara clădirii.

„Sucursala Regională CF București a solicitat firmei care a montat aparatele de aer condiționat în holul caselor de bilete, din Gara de Nord, să identifice în cel mai scurt timp o soluție corespunzătoare din punct de vedere tehnic și funcțional, pentru montarea unității exterioare în afara clădirii, intervenții care se vor executa fără costuri suplimentare”, se arată în comunicatul de presă.

Reprezentanții CFR mai spun că aparatele de aer condiționat au fost deja demontate și urmează să fie repoziționate corect pentru a funcționa corespunzător.

„Aparatele de aer condiționat au fost achiziționate weekendul trecut, din surse proprii ale SRCF București, în vederea asigurării unor condiții optime pentru călătorii care optează pentru achiziția biletelor de călătorie direct de la casele de bilete”, se mai arată în comunicatul de presă.

@alfredo_ionut98@cristianpopescupiedone♬ sunet original – ❗️❗️ALFREDO ❗️❗️♐️

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.