Cum arată un dormitor de vis pentru un copil

dormitor de vis
Dormitor de vis pentru un copil de șase ani Foto: http://twincitiesremodeler.com


Steve Kuhl, un designer de succes din Statele Unite, a fost rugat de către tatăl unui băiețel să îi realizeze copilului său un dormitor de vis, pe care să îl îndrăgească pentru o perioadă lungă de timp.

Zack a avut de ales între o navă spațială, o mașină de curse, un castel și o navă pirat. Puștiul a ales nava de tip pirat, iar designerul s-a pus pe treabă.

Într-un timp destul de scurt, Steve a reușit să creeze o cameră foarte distractivă, cu o navă, un pod pe care copilul trebuie să treacă pentru a ajunge la ea. Pereții au fost repictați, iar copilul și părinții săi se pot distra de minune în confortul propriului cămin, cățărându-se și dându-și drumul pe frânghie în dulapuri secrete.

Într-unul din colţurile camerei, a fost construită inclusiv o corabie de piraţi folosind 24 de coaste pentru a realiza coca(partea exterioară) navei. Steve a acoperit-o apoi cu scânduri colorate din lemn pentru a o face să arate precum o corabie veche veritabilă.

Pe lângă corabie, designerul a mai așezat și un tobogan într-unul dintre dulapuri, în formă de spirală, iar Zack și părinții săi se dau în el în fiecare seară.

Atunci când tatăl i-a arătat lui Zach noua cameră, băieţelul a fost extaziat. Chiar Kuhl, cel care a realizat acest dormitor de vis, a fost mişcat de reacţia copilaşului: „Răspunsul copilului de şase ani a fost previzibil, minunat şi sincer. Nu pot număra multe momente de-a lungul carierei mele în care să fi văzut o astfel de bucurie din partea unui client.”(mymodernmet.com).

Proiectul este unul dintre cele mai apreciate ale lui Kuhl, care se mai ocupă împreună cu echipa sa și de amenajări ale bucătăriilor, băilor sau exterioare și își impune ideile inovative, pentru a avea niște clienți fericiți.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.