Cum arată și cât costă locuințele în primul cartier din România care se alimentează de la Soare

Parcul privat al Cartierului Solar ocupă 9.000 de metri pătraţi

15 blocuri, fiecare cu câte cinci etaje, vor forma cel mai mare cartier verde din sud-estul Europei. Un sistem de panouri fotovoltaice va furniza curent electric, iar în mijlocul clădirilor va fi construit și un parc de mari dimensiuni.

Cartierul Solar va fi gata în totalitate în 2018 și va avea peste 1000 de apartamente de una, două și trei camere, cu suprafețe între 50 și 120 de metri pătrați.

Cartierul se întinde pe 9 hectare și include 15 clădiri cu regim de înălțime subsol+parter+5 etaje.

Puteți vedea mai multe imagini din acest cartier AICI.

Spațiul verde a fost o mare preocupare a dezvoltatorilor. 14.000 de metri pătrați sunt ocupați de pomi și gazon, iar cea mai mare parte din acest spațiu o reprezintă un parc privat propriu de aproape un hectar, în care se află și o piscină semiolimpică de 300 de metri pătrați.

Prețul unui apartament de 2 camere în acest complex este de aproximativ 50-60.000 de euro, în funcție de suprafața locuibilă. Apartamentele de 3 camere au prețuri ce pornesc de la 60-65.000 de euro.

Puteți afla prețurile exacte ale apartamentelor din acest cartier și puteți vedea imagini cu acestea AICI.

Citiți și:

Apartamente lângă stația de metrou. Cum arată locuințele de vis de lângă Politehnica

TOP 10 apartamente cu preț bun în centrul Bucureștiului

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.