Cum arată o cameră de la un hotel de 3 stele. Mărturia unei turiste: „Fără prosoape, cearșafuri, cu un miros îngrozitor”

Foto: Nicoleta Lavinia Coțofană / Facebook

O turistă nemulțumită de condițiile găsite la hotelul de 3 stele în care s-a cazat în stațiunea Jupiter de la Marea Neagră a publicat pe Facebook mai multe imagini cu baia din cameră.

În fotografii se vede că instalația sanitară este veche și mâncată de rugină, iar faianța din jurul căzii este înnegrită de mucegai.

Nicoleta Lavinia Coțofană, turista nemulțumită, a povestit că în camera de la Hotelul Majestic nu a găsit nici prosoape la baie și nici cearșafuri pentru învelit. În plus, în cameră mirosea urât, iar piscina de afară era murdară.

„Asa arata un apartament la Majestic – Jupiter, detinut de Murad (omul de afaceri Mohammad Murad, care deține numeroase hoteluri pe litoralul românesc – n.r.), azi 10.08.2020. Fara prosoape la baie, fara cearsafuri pentru invelit, cu un miros in camera ingrozitor. Piscina murdara! De prisos sa amintesc de mancare, este pur si simplu horror”, a scris ea pe Facebook.

„Locuri de parcare pentru persoane cu dizabilitati nu exista. Sa inteleg ca vor disparea si din Constanta daca va fi ales primar? (la începutul lunii august, Mohammad Murad a anunțat că va candida ca independent la Primăria Constanței – n.r.). (…) P.S. M-am plans de miros, mizerie si lipsa cearsafurilor. Urmarea: au dat cu o solutie chimica sa ascunda mirosul. De la receptie mi s-a spus ca directorul hotelului a fost sa vada apartamentul si i s-a parut ok! Atat!”, a mai relatat Coțofană.

Foto: Nicoleta Lavinia Coțofană / Facebook
Foto: Nicoleta Lavinia Coțofană / Facebook
Foto: Nicoleta Lavinia Coțofană / Facebook
Foto: Nicoleta Lavinia Coțofană / Facebook

Potrivit informațiilor de pe siteul de cazări booking.com, cea mai ieftină cameră la Hotelul Majestic din Jupiter costă 225 de lei în luna august. Camerele mai spațioase și apartamentele au prețuri și mai mari, ca de exemplu 469 sau 599 de lei.

Pe booking.com se arată că o cameră de două persoane care costă 225 de lei pe noapte are 12 metri pătrați, balcon, aer condiționat, baie, minibar, prosoape, lenjerie, televizor, parcare gratuită și mic dejun inclus.

Mohammad Murad deține aproape 4.000 de locuri de cazare pe litoral, în mai multe hoteluri din Năvodari, Mamaia, Jupiter, Olimp și Neptun, potrivit economica.net.

El este și preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc.

" Daca voi fi ales Constanta va arata ca acest loc !" – Mohammad Murad, sambata 01 august 2020, candidat la Primaria…

Publicată de Nicoleta Lavinia Coțofană pe Duminică, 9 august 2020

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.