Cum ar trebui să arate o casă pentru o familie modernă

FOTO: shamrockgardens.ro
FOTO: shamrockgardens.ro

Tot mai mulți români vor să scape de cutiile de beton și să se mute de la apartament la casă. După ce au posibilitatea să facă acest pas marea, dilemă care se naște este cum trebuie să arate această casă.

Mulți arhitecți recomandă case cu etaj. Există mai multe avantaje pentru care ar trebui să luați în considerare un astfel de proiect și nu unul doar cu parter. În primul rând, este separată zona de zi de cea de noapte.

De asemenea, puteți avea o panoramă deosebită de la etaj, fie că e vorba de priveliște de la geam sau din balcon. Zona locuibilă este generoasă și, în plus aveți și mai mult spațiu verde în jur decât ați fi avut la o casă doar cu parter.

Arhitecții care lucrează pentru proiectul rezidențial Shamrock Gardens au creat un proiect care să se plieze pe nevoile unei familii moderne. Casa este ideală pentru o familie de 3 sau 4 persoane și satisface toate nevoile de spațiu și intimitate.

Casa proiectată se construiește din cărămidă pe o structură din beton. De asemenea, a fost astfel gândită încât să poată exista opțiunea de a se instala panourile solare, pentru cei care vor energie produsă ecologic și un pic de independență față de sistemele clasice de energie.

Există o baie la parter și două la etaj. De asemenea, sunt două dormitoare dispuse la distanță unul de celălalt pentru un plus de intimitate.

Living-ul de la parter este generos, iar bucătăria este luminoasă și cu un loc de luat masa. În plus, există și o terasă către o grădină de 200 de metri pătrați.

La parter există și o debara generoasă în care se pot depozita diverse lucruri. Dormitorul matrimonial are baie în cameră, iar celelalte două pentru copii au acces la baie pe hol. Cele trei dormitoare de la etaj au fiecare în jur de 10 metri pătrați.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.