Cum a reacționat un britanic după ce a gustat pentru prima dată mâncare românească

Un tânăr britanic s-a filmat la Cluj în timp ce a mâncat, pentru prima dată în viață, mai multe feluri de mâncare românească.

„Încerc pentru prima dată mâncare românească la Cluj-Napoca, România”, e titlul clipului postat pe Facebook, care a devenit viral. Aproape 500.000 de oameni au văzut clipul, iar peste 24.000 l-au distribuit, în timp ce peste 800 au comentat.

„Bine, am ajuns să încerc sarmale, mici și ciorbă de burtă pentru prima dată. Să mergem!”, a spus britanicul în timp ce se lingea pe buze de poftă, după care a adăugat în română: „Poftă bună!”

Ajuns în restaurant, a privit meniul. „Vișiniată! Înger îngerașul meu”, a spus el în română. „Noroc”, a spus apoi, tot în română, în timp ce a savurat un pahar de vișinată, după care a trecut la limonadă. „Ciorbă de burtă”, a citit apoi de pe meniu, tot în română. 

„Acesta se numește Varză a la Cluj. Este delicios Nu poți descrie gustul Este foarte, foarte delicioasă”, a început el, în timp ce pe masă avea vișinată și țuică. Au urmat sarmalele, care au primit nota 10 din partea lui, la fel și alte specialități românești. 

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version