Cum a plecat un deputat PSD de la mitingul care a avut loc la Iași

FOTO: Captură video/Info Iași
FOTO: Captură video/Info Iași

Deputatul PSD de Iași Vasile Cîtea a plecat de la mitingul care a avut loc în Capitala Moldovei într-un cor de huiduieli. Acesta se afla împreună cu deputatul Tudor Ciuhodaru, candidat la europarlamentare, care însă a plecat în grabă, iar Cîtea a rămas la trecerea de pietoni să le dea explicații ieșenilor supărați pe guvernarea PSD.

A urmat un schimb de replici dure între protestatari și deputatul PSD:

Liviu Dragnea a fost primit cu ostilitate la Iași, la un miting electoral care a avut loc aici. Liderii locali ai PSD au adus mai mulți oameni din comunele și orașele județului Iași. Însă cei mai mulți au fost apatici și nu au reușit să acopere scandările contestatarilor lui Dragnea, care s-au adunat la câteva zeci de metri mai încolo.

Dragnea a fost primit de liderii PSD din Iași cu fanfară. În fața teatrului a fost montată și o scenă pe care a cântat o orchestră de muzică populară.

Dragnea a avut parte de episoade de ostilitate și la mitingurile electorale de la Suceava și Botoșani. De exemplu, la Suceava, în timp ce făcea o baie de mulțime, unul dintre cei care se aflau în public a refuzat să dea mâna cu el, spunându-i: „Eu nu dau mâna cu hoții”.

Dragnea nu a replicat și a mers mai departe. Apoi a avut un schimb de replici și cu un tânăr din public, care i-a spus că PSD nu a făcut „nimic”.

„Nimic ești tu, ți-o spun direct! Ai răbdare să-ți spun ce am făcut noi, mincinosule! Am mărit salariile la medici, așa cum n-au fost niciodată în România…”, i-a spus Dragnea, după care, la câteva secunde, tânărul a fost bruscat de câțiva PSD-iști.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.