Cum a lăsat vestiarul echipa României, după meciul cu Olanda

FOTO: FRF
FOTO: FRF

Olanda a eliminat România, în optimile Euro 2024, după ce a câștigat cu 3-0. Meciul s-a disputat pe Allianz Arena, din Munchen, „casa” celor de la Bayern și arena pe care a jucat România și primul meci, cel cu Ucraina.

Chiar dacă au pierdut, fotbaliștii naționalei antrenate de Edi Iordănescu au fost aplaudați minute în șir de suporterii români, care au fost prezenți într-un număr impresionant pe stadion. Se estimează că au fost peste 25.000.

Înainte de a pleca de la stadion, staff-ul echipei naționale a avut grijă să rămână curățenie exemplară. De asemenea, tricolorii le-au lăsat și un mesaj de „la revedere” germanilor, gazdele competiției, atât în limba română, cât și în limba germană.

„EURO 2024 a fost pentru fiecare dintre noi una dintre cele mai importante experiențe fotbalistice trăite până acum și ne bucurăm că scena pe care s-a desfășurat a fost cea germană. Fiecare meci, fiecare emoție, fiecare trăire ne-a adus împreună și ne-a făcut să simțim magia fotbalului.

Plecăm din Germania cu gândul că am dat totul pentru România și suntem recunoscători pentru tot ce am trăit în săptămânile petrecute aici. A fost o onoare să facem parte din marea familie a fotbalului european. Mulțumim că ne-ați făcut să ne simțim ca acasă”, a fost mesajul lăsat în vestiar de către echipa lui Edi Iordănescu.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.