Cu un singur DVR poți asigura bunul mers al afacerii tale

Un DVR are ca scop captarea semnalelor video si audio, inregistrarea acestora si in final transmiterea lor mai departe pe internet.

Deci, acesta este un inregistrator care stocheaza informatia primita de la camerele de supraveghere. Este posibil sa va intrebati ce legatura are un DVR cu natura. Poate ca suna neobisnuit, dar exista o conexiune puternica intre nevoia de supraveghere si spatiile verzi.

Protejarea naturii tine de datoria fiecarui individ de pe aceasta planeta. Trebuie sa mentinem un echilibru si sa nu distrugem plantele si vietatile pentru ca ele insele reprezinta viata. Lumea este frumoasa asa cum este ea, de ce sa intervenim si sa o schimbam. Pentru a mentine aceasta balanta trebuie sa renuntam la taierea copacilor, sa reciclam gunoiul, sa renuntam la substantele toxice si sa folosim produse biodegradabile. In plus trebuie sa plantam cat mai multi copaci si flori, pentru a ne bucura de aer curat si de beneficiile pe care le aduc.

Din aceasta dorinta de a proteja natura a luat nastere o firma care se ocupa cu extinderea si infrumusetarea spatiilor verzi. Mai exact, este vorba despre cursuri de gradinarit. Trei prietene pasionate de arta frumosului au deschis aceasta afacere din pasiune tot ceea ce este verde si pentru a impartasi secrete pe care le putem aplica chiar in propria noastra gradina. Astfel au achizitionat un teren suficient de mare pentru a ridica cateva corpuri unde pot tine cursuri in interior pentru plante de apartament si unul suficient de mare pentru ca toti cursantii sa poata exersa sfaturile practice. In plus, au mai ridicat cateva magazii cu unelte de gradinarit.

Insa aceasta afacere nu a fost completa pana nu au achizitionat un DVR inteligent pentru a monitoriza spatiul dupa ce au accesat magazinul online 1CCTV. Acest DVR, alaturi de camere de supraveghere atent pozitionate si cu functii multiple vor securiza spatiul in care au loc cursurile. De ce? In primul rand pentru a proteja cursantii. Uneltele de gradinarit trebuie manevrate cu atentie si si grija pentru ca sa nu apara posibile accidentari. De asemenea, vor sa tina departe furturile. Pentru ca depoziteaza o multitudine de flori, arbusti, pomi fructiferi si arbori din soiuri foarte scumpe, un sistem de supraveghere va monitoriza spatiul in detaliu. Avand 16 canale, la acest DVR au conectat 16 camere analoge care monitorizeaza absolut tot spatiul si surprind in detaliu fiecare miscare a tuturor cursantilor.

Datorita sistemului de supraveghere instalat ce cuprinde inregistratorul si camerele, afacerea este protejata, cursantii care petrec ore in sir in gradina sunt atent monitorizati, iar proprietarii se declara foarte multumiti de faptul ca totul decurge conform planului si nu au avut parte de plangeri sau situatii neplacute. Din contra, din ce in ce mai multe persoane pasionate de natura, contacteaza aceasta firma deoarece vor sa isi transforme curtea intr-o adevarata oaza.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.