Cu cine votează Cristian Tudor Popescu la alegerile prezidențiale

cristian tudor popescu

Foto: Facebook

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a explicat, într-o postare pe pagina oficială de Facebook, cu cine va vota în turul 2 la alegerile prezidențiale din această toamnă.

„Întrucât expirase timpul emisiunii „România în direct. Cap la Cap”, pe care am început-o la Europa FM cu dl. Cătălin Striblea, nu am apucat să închei ce aveam de spus despre candidatul PNL la președinție, dl Ciucă, și eventualitatea prezenței sale în turul 2, ceea ce în cazul celorlalți candidați făcusem.

Așa că spun acum: dacă dl Ciucă ajunge în turul 2 cu dl Ciolacu, îl voi vota pe dl Ciucă, în ciuda opiniei despre limitările intelectului d-sale pe care am exprimat-o. Rațiunea: Ciucă are în spate un partid, PNL, de dimensiuni și structură în măsură să contrabalanseze cât de cât PSD. Ceea ce nu este cazul USR-ului, mult diminuat și zgâlțâit al dnei Lasconi.

Pe Lasconi nu o voi prefera dacă intră în turul 2 cu Ciolacu pentru că, pe lângă nătângiile în serie pe care le debitează zâmbind din greu, nu reușește să se impună în propriul partid: faptul că a fost obligată să o pună pe listă la parlamentare pe „penala” Clotilde Armand e semnificativ. În vreme ce M. Ciolacu, deși cu dificultate, având în vedere instinctele corupției și hoției, sălbatice în PSD, controlează partidul – dovezi: frâna pe care i-a pus-o pe loc greului Băluță în asaltul asupra lui N. Dan și eliminarea rapidă, în urma scandalului Nordis, din funcție și din partid, a veninoasei Vicol, care părea de neclintit.

Există însă o situație în care aș vota-o pe Lasconi: dacă va concura în turul 2 cu G. Simion. De altfel, voi vota pe oricine intră în turul 2 cu șeful AUR”, a scris CTP în postarea intitulată „Când nu-l votez pe Ciolacu și o votez pe Lasconi”.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version