Cu cine va juca România în optimi și când are loc meciul. Programul meciurilor de la Campionatul European de Fotbal

Echipa Națională de Fotbal a României
Sursa: Pagina de Facebook Echipa Națională de Fotbal a României

România va juca împotriva Olandei în optimile Campionatului European de Fotbal din Germania, după ce echipa națională a țării noastre a reușit o performanță istorică, reușind să iasă din grupă.

România a câștigat Grupa E și va juca în optimi cu Olanda, care a terminat pe locul 3 în Grupa D. Meciul va avea loc marți, 2 iulie, de la ora 19:00.

Este pentru a doua oară când naționala României reușește să treacă de faza grupelor la un campionat european de fotbal. România a mai reușit această performanță la Euro 2000, când a învins Anglia în faza grupelor (scor 3-2) și s-a calificat în sferturi (nu au fost optimi).

Iată programul celorlalte meciuri din optimi de la Campionatul European de Fotbal din Germania:

Elveția – Italia, sâmbătă, 29 iunie, ora 19:00
Germania – Danemarca, sâmbătă, 29 iunie, ora 22:00

Anglia – Slovacia, duminică, 30 iunie, ora 19:00
Spania – Georgia, duminică, 30 iunie, ora 22:00

Franța – Belgia, luni, 1 iulie, ora 19:00
Portugalia – Slovenia, luni, 1 iulie, ora 22:00

România – Olanda, marți, 2 iulie, ora 19:00
Austria – Turcia, marți, 2 iulie, ora 22:00

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.