Cu ce timp s-a calificat David Popovici în finala probei de 100 de metri liber de la Campionatele Mondiale de Înot

David Popovici. Foto: Comitetul Olimpic și Sportiv Român / Facebook

David Popovici s-a calificat în finala probei de 100 de metri liber de la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka, Japonia, cu al cincilea timp, anunță libertatea.ro.

Sportivul din România a terminat pe locul 2 prima semifinală a probei de 100 de metri liber, cu timpul de 47,66 secunde.

Însă 3 înotători din cea de-a doua semifinală au scos timpi mai buni decât David Popovici, astfel că el va intra în finală cu al cincilea timp.

Finala va avea loc joi, 27 iulie, la ora 14:21.

Ieri, David Popovici nu a reușit să ia medalie în proba de 200 de metri liber de la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka. El s-a clasat pe locul 4.

Înotătorul în vârstă de 18 ani a câștigat anul trecut ambele titluri – atât cel de la 100 de metri liber, cât și cel de la 200 de metri liber, la Campionatele Mondiale de Înot de la Budapesta.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.