Cu 3 gifts intri în lumea cadourilor

Semnificația cadourilor

Cadourile sunt printre cele mai puternice forme de apreciere, compasiune și mulțumire. Devenim copii atunci când le primim și fericiți când le dăruim pentru că prin natura noastră umană, ne plac surprizele. Zilele onomastice, sărbătorile de Crăciun, de Paște și evenimentele importante din viața noastră sunt ancorate într-o lume plină de magie la care adăugăm și elementul surpriză – cadoul.

Cum alegem un cadou potrivit

Cadoul potrivit în primul rând trebuie să aibă legătură cu evenimentul și persoana respectivă. Ținem cont și de legătura noastră cu aceasta pentru că în funcție de cine este, vom putea alege mai ușor un cadou cu care să bucurăm și să impresionăm. Tehnologia ne pune la dispoziție o multitudine de idei cu care ne putem reinventa sau ne putem inspira. Internetul este pârghia de care ne folosim pentru a ne eficientiza munca și la câteva click-uri distanță, putem găsi un cadou inedit.

Idei de cadou pentru ea

3gifts este un eshop de unde ne putem inspira și achiziționa unele dintre cele mai inedite cadouri pentru persoanele din jurul nostru. La categoria cadouri pentru femei avem peste 315 idei de produse inedite cu care vom putea aduce cu ușurință zâmbete pe fața persoanei căreia trebuie să il dăruim.

Set EXCELLANCE Vendy Ceas damă cu portofel – este un cadou inedit pentru femei. Setul conține un ceas elegant, cu un display analog, mecanism quartz, de formă rotundă, confecționat din oțel inoxidabil, de o culoare bej și un portofel cu fermoar din piele, tot bej.

Dăruite împreună, prin eleganța ceasului și a portofelului, puteți impresiona persoana care primește cadoul.

Organizator de machiaj- majoritatea femeilor adoră produsele de make-up. Organizatorul de machiaj poate fi un cadou perfect pentru o femeie pentru că este foarte practic și ideal pentru a depozita pensulele, rujurile, ojele, fardurile, rimelurile și alte produse de înfrumusețare.

Cutie decorativă cu flori artificiale – un cadou cu care nu veți da greș niciodată. Pe lângă produsele pentru înfrumusețare, florile sunt din nou printre cele mai preferate de femei. Cutia decorativă cu flori artificiale este un cadou special pentru ea. Știm cu toții că florile naturale nu rezistă foarte mult într-o vază, așadar, puteți alege florile artificiale.

Ceas personalizat – Amintiri magice – Nimic nu readuce la viață trecutul decât amintirile frumoase. De pe site-ul 3gifts.ro poți comanda ceasul personalizat cu amintiri imortalizate prin fotografii. Este un cadou special care semnifică sentimente puternice și nu va putea fi uitat niciodată. Ori de câte ori persoana se va uita la ceas își va aduce aminte de tine.

Idei de cadou pentru el

Aparat de ras electric reîncărcabil cu precizie 3 în 1 – este un aparat inovator perfect pentru a obține un barbierit ca la salon. Pentru că și bărbații se îngrijesc și au grijă de ei, iar femeile remarcă acest aspect, aparatul de ras electric poate fi un cadou încântător.

Accesorii de vin în formă de sticlă – perfect pentru bărbații cărora le place vinul de calitate. Este un set creat special pentru iubitorii de vin. Acest set împletește arta cu inovația pentru a fi dăruit unei persoane dragi.

Set Alain Miller Brown – setul este format dintr-un ceas elegant cu o curea din imitație din piele și trei brățări. Setul este potrivit pentru bărbații eleganți și stilați.

Indiferent pentru cine este cadoul, 3gifts vă pune la dispoziție o gamă variată de produse de unde vă puteți inspira pentru a dărui cel mai frumos cadou.

Pentru mai multe detalii puteți accesa pagina 3gifts.ro sau îi puteți contacta pe adresa de e-mail office@3gifts.ro.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.