CTP, despre cartea lui Nicolae Ciucă: E pe locul 2 în topul coțcăriilor editoriale

cristian tudor popescu
Foto: Facebook

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comparat cartea lansată de președintele PNL, Nicolae Ciucă, cu volumul „Eterna și fascinanta Românie”, care a fost tipărită la inițiativa guvernului condus de Nicolae Văcăroiu.

„Cartea lui Ciucă – pe locul 2.  Deși pentru cartea lui N. Ciucă despre slujbă și țară (Ostașul a căzut între timp) PNL, partid beneficiar de fonduri electorale de la guvern, a cheltuit peste 2 milioane euro, ea nu este decât pe locul 2 în istoria coțcăriilor „editoriale” postdecembriste, după „Eterna și fascinanta Românie”, tipărită în 1994 cu aproape 6 milioane de dolari, bani dați de la buget de guvernul Văcăroiu”, a scris CTP pe Facebook.

Nicolae Ciucă și-a lansat cartea „În slujba țării” în emisiunea lui Mircea Dinescu, la Prima TV.

„Este prima dată în istoria omenirii când un soldat fruntaş prezintă cartea unui general (…) Primul capitol – Viaţa mea aşa cum a fost. Popasuri biografice… este nemaipomenită, este o formă de confesiune, iubirea şi admiraţia pentru femeile din Oltenia. Acest capitol nu poate fi scris de nimeni din afară”, a spus Mircea Dinescu, la începutul emisiunii.

„Trăirea de acolo nu poate fi decât din trăire. (…) În Armată, când încerci să te impui prin forţă, nu reuşeşti să obţii… Trebuie să îi simţi pe oameni şi ei trebuie să te simtă. Fără simţirea asta reciprocă, nu se face nimic în viaţă”, a replicat președintele Senatului.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos: