Cristina Țopescu a fost descoperită moartă în casă

Jurnalista Cristina Țopescu a murit. Potrivit polițiștilor și Ambulanței Ilfov, fiica marelui comentator sportiv Cristian Țopescu a fost descoperită moartă în casă.

Jurnalista ar fi decedat în urmă cu aproximativ două săptămâni. Prietenii au încercat să o contacteze în ultima perioadă, însă au crezut că e plecată în străinătate.

„În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni.

În urma sesizării, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violența. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico legală”, transmite biroul de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Ilfov.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.