Cristina Neagu, prima declarație după accidentare: „Veștile nu sunt deloc bune”

cristina neagu
Foto: Cristina Neagu Facebook

Cristina Neagu, accidentată grav în timpul partidei cu Ungaria de la Campionatul European de handbal feminin, a anunțat că, din păcate, are ruptură de ligament la genunchi.

„Dragilor, vă mulțumesc pentru mesaje și susținere. Din păcate, veștile nu sunt deloc bune. De ce mă temeam, nu am scăpat: ruptură de ligament încrucișat anterior. Mă încearcă multe gânduri și sentimente, dar tot ce pot să fac e să merg înainte. Rămân alături de fete până la final și visul meu continuă prin ele!”, a scris Cristina Neagu pe contul său de Instagram.

Cristina Neagu s-a accidentat ieri, 12 decembrie, în minutul 52 al meciului cu Ungaria de la Campionatul European de handbal feminin.

Cristina Neagu, scoasă pe targă de pe teren

Jucătoarea s-a prăbușit pe teren și a fost scoasă cu targa, fiind transportată imediat la spital.

Chiar dacă naționala României a pierdut meciul cu Ungaria, scor 31 – 29, echipa noastră s-a calificat în semifinalele Campionatului European deoarece Olanda a învins Germania.

Echipa României se va lupta acum cu Rusia pentru un loc în finală.

Din păcate însă, Cristina Neagu nu va putea fi alături de coechipierele sale și în meciul din semifinală.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.