Cristina Neagu a anunțat că se retrage din handbal

cristina neagu

Foto: Pagina de Facebook Cristina Neagu

Cristina Neagu, considerată cea mai valoroasă jucătoare de handbal din istoria României, și-a anunțat retragerea joi seară, în timpul unui interviu oferit postului de televiziune PRO TV.

„Am un mesaj important pentru iubitorii handbalului. Și mai ales pentru oamenii care m-au susținut de-a lungul carierei mele. Am decis ca la sfârșitul acestui sezon competițional să mă retrag. Decizia e luată de mult timp”, a spus Cristina Neagu.

Astfel, jucătoarea desemnată de 4 ori cea mai bună handbalistă a lumii va mai evolua până la finalul sezonului competițional 2024-2025, care se încheie în mai 2025. În vârstă de 36 de ani, Cristina Neagu evoluează în prezent la clubul CSM București.

Cristina Neagu le-a pregătit și o surpriză fanilor săi, astfel încât în acest ultim sezon din carieră va fi însoțită de o caravană în toate orașele din țară unde va juca, notează sport.ro.

„Vreau să fac ceva special în acest sezon. O caravană. Va merge cu mine peste tot în orașele țării. Vom avea un spațiu special în care mă voi întâlni cu fanii după meciuri”, a spus handbalista care a jucat de-a lungul timpului la echipe precum HC Activ Pitești, CS Rulmentul Brașov, CS Oltchim Râmnicu Vâlcea, Buducnost și CSM București.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version