Criminalul de la Făget a mai făcut o victimă. O femeie a murit la spital

FOTO: Capturi video
FOTO: Capturi video

O femeie a murit la spital, în urma loviturilor pe care le-a primit de la Ionel Boldea, bărbatul care a luat la bătaie mai mulți oameni pe care i-a prins în cale pe străzile din orașul Făget. Soțul acesteia a murit pe loc în urma loviturilor pe care i le-a aplicat Ionel Boldea. Femeia, în vârstă de 59 de ani, a suferit leziuni extrem de grave, după ce a fost lovită de atacator cu pumnii, cu picioarele, dar și cu o bâtă.

Cei doi soți se aflau în parc și făceau sport când au fost agresați de bărbatul de 33 de ani. Din câte se pare, cei doi erau părinții unei tinere care a avut o relație cu Ionel Boldea în trecut.

Agresorul a fost prins de polițiști joi dimineață, în jurul orei 2:00. Polițiștii n-au fost nevoiți să folosească armele pentru imobilizarea sa, pentru că agresorul în vârstă de 33 de ani nu a opus rezistență.

Crima a avut loc miercuri dimineață. După ce i-a bătut pe cei doi soți, agresorul a mers cu o bicicletă spre localitatea Temerești. Pe drum a mai bătut alte trei persoane. Ulterior, a furat o mașină cu care a lovit un bărbat. Încercând să-l prindă, polițiștii au tras trei focuri de armă asupra mașinii, însă n-au reușit să-l oprească.

Aproximativ 200 de polițiști au fost mobilizați pentru prinderea sa. La scurt timp după crimă, bărbatul a fost surprins de o cameră de supraveghere în fața unui magazin din Temerești. Acesta încearcă să deschidă ușa magazinului cu forța și pentru că nu reușește urcă pe bicicletă și pleacă mai departe.

Ionel Boldea se afla sub efectul mai multe tipuri de droguri pe care le consumase înainte de comiterea agresiunilor.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.