Crimă în Vama Veche. Un tânăr de 17 ani este principalul suspect

Un tânăr de 17 ani a fost reținut de polițiști, fiind suspectat de implicare într-o agresiune de a dus la moartea unui bărbat de 34 de ani, din Tecuci.

Trupul neînsuflețit a fost descoperit sâmbătă, pe plaja din Vama Veche, într-un autobuz cu etaj dezafectat.

În urma investigațiilor polițiștilor de la Serviciul de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului criminalist, a reieșit că persoana bănuită de crimă este un tânăr de 17 ani din Constanța.

Patru persoane au fost duse la poliție, după ce au fost descoperite într-un tren, în stațiunea Costinești, potrivit Digi24.ro.

Conform reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, cadrele medicale au fost solicitate să intervină sâmbătă, în jurul prânzului, în cazul unui bărbat găsit inconştient într-un autobuz supraetajat dezafectat. Medicii ajunşi la faţa locului au constatat că bărbatul era decedat.

„Din primele evaluări, persoana decedată de sex masculin are în jur de 40 de ani şi după cum se prezintă pare a să fi fost o persoană fără adăpost, dar pe corp sunt multiple lovituri şi mult sânge, adică urme ale unor maltratări. Martorii din zonă au relatat colegilor mei de pe ambulanţă că ar fi fost vorba despre un incident violent, din câte am înţeles”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ, pentru Agerpres.ro.

Martorii au povestit cadrelor medicale că victima ar fi fost agresată de mai multe persoane.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.