Crește bilanțul victimelor ucise de inundațiile produse de ciclonul Boris în estul țării

inundații galați

Foto: ISU Galați

Bilanțul victimelor ucise de inundațiile produse de ciclonul Boris în estul țării a ajuns la 5, anunță Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), citat de agerpres.ro.

Această a cincea persoană decedată a fost găsită duminică în localitatea Slobozia Conachi din județul Galați. „Urmare a manifestării fenomenelor hidrometeorologice manifestate în zilele anterioare, pe raza localităţii Slobozia Conachi din judeţul Galaţi, a fost identificată încă o victimă decedată, numărul total al persoanelor decedate fiind 5”, a transmis IGSU.

Celelalte 4 victime au murit în comunele gălățene Pechea, Drăgușeni, Costache Negri și Corod. Potrivit autorităților, mai multe dintre persoanele care au murit erau vârstnici imobilizați la pat care nu s-au putut salva în momentul în care s-au produs viiturile, iar apa a intrat în locuințe. Alte două persoane sunt în continuare date dispărute. În prezent, pompierii continuă să verifice toate locuințele din localitățile afectate de inundații.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version