Crater apărut de nicăieri în București. O mașină a căzut în groapă

Asfaltul s-a surpat în dreptul unei treceri de pietoni din centrul Bucureștiului. În groapa produsă a căzut mașina unei firme de pază, care a fost scoasă ulterior.

Imaginea cu groapa din București a fost postată pe pagina sa de Facebook de Ciprian Ciucu, consilier general în Primăria Capitalei.

Craterul a apărut la intersecția dintre strada Spiru Haret și Știrbei Vodă, informează ziare.com. Strada Spiru Haret se află în centrul Capitalei, în apropierea Universității Naționale de Muzică din București și a Palatului Kretzulescu. Hotelul Radisson și Parcul Cișmigiu sunt și ele în apropiere.

„Din cauza cantităților însemnate de apă acumulate, o porțiune de circa un mp din carosabil s-a surpat, pe trecerea pentru pietoni, la intrarea dinspre Str. Știrbei Vodă”, a reacționat Primăria Capitalei. Nu este însă clar cu acumularea aceasta de ape a dus la prăbușirea carosabilului.

Primăria a trimis o sesizare și la Administrația Străzilor, pentru a se interveni în vederea reparării carosabilului.

Municipalitatea a adăugat că nu au fost înregistrate victime. Proprietarii mașinilor parcate în zonă au fost anunțați să își ridice automobilele expuse pericolului.

Mașina care a căzut cu o roată în groapă a fost scoasă de acolo și nu a avut nevoie de reparații, a informat Primăria Capitalei.

Mașina căzută în groapa de 1 metru din carosabil

Strada Spiru Haret din București

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.