Viral. Un producător de vin s-a lăudat cu certificatele de virginitate ale angajatelor

certificate de virginitate crama viișoara
Foto: Captură Facebook / TVR 1

Gheorghe Albu, patronul Cramei Viișoara din comuna Cobadin, județul Constanța, s-a lăudat într-o emisiune la postul național de televiziune TVR 1 că toate angajatele sale care lucrează la zdrobirea strugurilor sunt virgine.

Mai mult, el are și certificate de virginitate pentru toate aceste tinere pe care le-a dus la o clinică pentru a fi verificate dacă sunt într-adevăr virgine.

Patronul a explicat în emisiune că tinerele trebuie să fie virgine deoarece altfel, conform legendei, vinul ar deveni amar.

„Iar aici avem certificatele lor de virginitate pentru că în legendă se spune că dacă fetele care ar fi acolo în vasul în care se zdrobesc strugurii [nu ar fi virgine – n.r.] vinul ar ieși amar”, i-a spus Gheorghe Albu, fondatorul cramei, reporterului de la TVR 1.

Interviul a fost remarcat de jurnalista Dora Constantinovici, coordonatoarea siteului de femei tabu.ro.

„Nu știu cum să vă spun asta căci mi-e mie jenă că am asistat la această discuție în iată, anul 2019, la televiziunea națională TVR. Aici, în emisiunea Viața Satului, patronul firmei producătoare de vin Viișoara a povestit cum firma sa produce vin în mod tradițional, apelând la virgine care să calce strugurii în picioare. Ba chiar a povestit cum a solicitat să îi fie aduse fete virgine în acest scop, au apărut 40, dintre care firma a dus 20 de fete la o clinică unde au fost verificate și a reieșit că doar 6 erau cu adevărat virgine – omul are chiar și un dosar cu certificatele lor de virginitate. Da, România, da 2019, da atât se poate”, a scris ea pe Facebook.

În trecut, Gheorghe Albu – milionar în euro și totodată unul dintre cei mai bogați constănțeni – a fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvolătării Rurale, precum și director al Direcției pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală Constanța.