Corona, băiatul hărțuit la școală din cauza numelui său, a primit un cadou neașteptat

băiat copil

Foto: Free-Photos / pixabay.com

Actorul american Tom Hanks i-a trimis o scrisoare și i-a dăruit o mașină de scris Corona unui băiețel din Australia care a fost hărțuit la școală din cauza numelui său, relatează BBC.

Corona De Vries are 8 ani și el a fost cel care i-a scris inițial actorului Tom Hanks, atunci când a aflat că el și soția sa Rita Wilson s-au infectat cu noul coronavirus în timp ce se aflau în Australia.

„Am auzit la știri că tu și soția ta ați luat coronavirusul. Sunteți bine?”, a scris băiatul în scrisoarea pe care i-a trimis-o actorului care a dat viață prin vocea sa personajului Woody, cowboyul din îndrăgita serie de animație „Toy Story” („Povestea jucăriilor”).

În scrisoarea sa, băiatul a povestit că îi place numele său, însă din cauza lui este strigat „coronavirus” la școală.

„Sunt foarte trist și furios când oamenii mă strigă așa”, a mai spus băiețelul.

Tom Hanks i-a răspuns printr-o scrisoare care începe cu „Dragă prietene Corona”.

„Scrisoarea ta ne-a făcut să ne simțim minunat pe mine și pe soția mea! Îți mulțumesc pentru că ești un prieten atât de bun – prieteni sunt cei care îi fac pe apropiații lor să se simtă mai bine atunci când sunt triști”, a scris Tom Hanks.

„Ești singura persoană pe care o cunosc ce poartă numele Corona – [numele înseamnă – n.r.] un inel în jurul soarelui, o coroană”, continuă scrisoarea actorului.

Alături de scrisoare, Tom Hanks i-a trimis băiatului și o mașină de scris Corona, pe care a folosit-o cât timp s-a aflat în carantină în Australia: „M-am gândit că această mașină de scris ți s-ar potrivi ție. Întreabă un adult cum funcționează. Și folosește-o ca să-mi scrii”.

Tom Hanks și soția lui s-au vindecat de coronavirus și s-au întors în SUA.

Foto: Free-Photos / pixabay.com


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version