Cornel Hrişcă Munn – românul fără antebraţe care face spectacol la tobe

cornel_hrisca_munn
Cornel Hrişcă-Munn s-a născut fără antebraţe şi cu un handicap locomotor, dar asta nu îl împiedică să îşi urmeze pasiunea pentru muzică, scrie realitatea.net.

Cornel Hrişcă-Munn s-a născut în 1991, în România, fără antebraţe şi cu un handicap la picior. În prezent, el este student la Oxford, la Teologie şi Filosofie, şi, „dacă poţi crede, poate cânta la tobe”, notează presa străină despre românul adoptat de soţii britanici Munn.

„Datorită bunăvoinţei părinţilor adoptivi, Doreen şi Ken Munn, din Whittington, Worcestershire, Cornel Hrişcă Munn a primit o nouă viaţă şi excelează în studii”, scrie The Huffington Post despre acesta.

„Dragostea lui pentru tobe este foarte cunoscută pe internet, iar canalul lui de pe Youtube găzduieşte câteva dintre performanţele românului la tobe”, mai notează sursa citată.

Cornel Hrişcă Munn la tobe (mai multe materiale video găsiţi pe canalul de Youtube al lui Cornel)

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.