Copii bătuți chiar de directoare la o grădiniță din România | VIDEO

copii de grădiniță
Copii de grădiniță bătuți de directoare. Foto: Captură Digi24

Directoarea unei grădinițe private din București a fost surprinsă de camerele de filmat în timp ce lovea mai mulți copii, arată imaginile obținute de postul de televiziune Digi24.

Pe imaginile surprinse pe camerele de supraveghere din grădiniţă se vede cum femeia trage de păr un copil şi îl loveşte peste faţă, în timp ce ţipă la el. În plus, femeia îl duce pe copil într-un loc ferit, iar acolo îl bruschează. După aceea, copilul urcă scările de-a buşilea şi se duce spre clasă.

În alte imagini, suprinse de camerele de supraveghere în dormitorul copiilor, se vede cum aceeaşi femeie intră în cameră și ia doi copii din pat. Îi trage puternic de braţ şi îi dă afară din cameră. Alte imagini o arată pe femeie în timp ce îi ceartă pe copii şi îi trage de haine.

În urma plângerilor formulate de părinţi, poliţiştii au mers la grădiniţa din cartierul Cotroceni şi i-au audiat pe angajaţii unităţii de învăţământ.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, din datele şi probele existente, rezultă „presupunerea rezonabilă” că directoarea a exercitat acte de violenţă asupra minorilor.

„Din datele şi probele administrate într-o cauză, întemeiată pe sesizările a două persoane, a rezultat presupunerea rezonabilă că directorul unei instituţii particulare de învăţământ preşcolar a exercitat acte de violenţă asupra a doi minori înscrişi în programul de învăţământ. Persoana vizată urmează a fi audiată la sediul Secţiei 17 Poliţie”, se arată în comunicatul de presă.

Pe de altă parte, reprezentanții Inspectoratului Școlar al Capitalei spun că grădinița nu era autorizată și că funcționa ilegal. Din acest motiv, inspectoratul nu poate interveni în cazul copiilor agresați.

Recomandările editorilor GreatNews:

Portret de familie. Când tatăl stă în capul mesei, iar copilul sub ea
Iadul de acasă