Contul de Instagram al Simonei Halep a fost spart de hackeri

Contul de Instagram al Simonei Halep a fost spart de hackeri noaptea trecută. Aceștia au cerut bani în numele sportivei. La scurt timp, Simona Halep a transmis pe celelalte rețele sociale mesaje în care explică situația.

„Vă rog să-i ignorați pe hackerii care se distrează, momentan, pe contul meu de Instagram. Știm despre acest lucru, iar cei de la Instagram lucrează a această situație. SPerăm să se rezolve cât mai repede”, scrie pe contul de Twitter al Simonei Halep.

La scurt timp a revenit cu un alt mesaj în care anunță că problema a fost remediată.

Simona Halep are pe Instagram aproximativ 1,3 milioane de urmăritori. Noaptea trecută au au apărut mesaje în care se cerea bani.

„Hei, mă poate ajuta cineva? Sunt blocată în Elveția, iar contul meu bancar nu merge aici. Am nevoie de 500 de dolari. Sunt dispusă să plătesc 1.500 de dolari până în weekend. Am un cont pe Zelle.

Aplicația Venmo nu merge dintr-un anumit motiv. Vă rog, nu mă mai întrebați dacă primesc bani prin Venmo. Este rușinos”, este mesajul hackeri-lor care a apărut pe contul Simonei Halep.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.