Coadă la McPuișor. S-a deschis primul McDonald`s la Focșani

FOTO: Adevarul.ro
FOTO: Adevarul.ro

Sute de oameni, în special adolescenți, au stat la cozi în prima zi de la deschiderea restaurantului McDonald`s din Focșani, potrivit Adevarul.ro.

Este primul din județul Vrancea. Are o suprafață de 929 de metri pătrați și a fost inaugurat în urma unei investiții de 4,9 milioane de lei și are o echipă de 65 de angajați.

Dispune de 75 de locuri în interior, 64 de locuri pe terasă și o cameră pentru petreceri tematice sau aniversări. Odată cu această deschidere, compania a ajuns în România la 74 de restaurante în 21 de orașe și 4.500 de angajați.

„Recrutările pentru echipa din Focşani au început cu un an în urmă. Am selectat echipa de manageri care va duce mai departe coordonarea activităţii. Este un loc cu care ne mândrim, suntem liderii industriei de restaurante cu servire rapidă şi aducem pentru clienţii noştri din Focşani cele mai bune standarde de calitate, servire şi curăţenie.

Este un restaurant modern, care îmbină în mod fericit tehnologia şi tradiţia. Restaurantul din Focşani beneficiază de toate inovaţiile McDonald’s, fie că este vorba de tehnologie, fie că este vorba de produse noi, casele de marcat autonome unde clienţii pot să-şi facă singuri comanda şi toate comenzile sunt preparare pe loc.

Este un restaurant tradiţional pentru familie şi punem la dispoziţia familiilor tot ce le trebuie să se simtă bine”, a declarat, la deschiderea restaurantului, directorul lanțului McDonald`s România, Daniel Boaje, potrivit adevarul.ro.

Potrivit Adevărul, din anul 2000 până în prezent, una dintre cele mai frecvente promisiuni electorale la Focşani a fost aducerea în oraş a celebrului restaurant de tip fast food McDonald’s.

În campania de alegeri din anul 2008, Marian Oprişan a plusat şi a promis că va aduce în oraş nu unul, ci două astfel de restaurante.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.