Clipe de spaimă la bordul unui avion ce a coborât brusc 9.000 de metri

avion depresurizat delta

Foto: Captură YouTube

Pasagerii unui zbor al companiei Delta din SUA au trăit clipe de spaimă, după ce aeronava în care se aflau a coborât brusc peste 9.000 de metri din cauza unei depresurizări a avionului, relatează CNN.

Aeronava zbura de la Atlanta la Fort Lauderdale, însă a aterizat de urgență la Tampa. Compania Delta a anunțat că avionul a suferit o „problemă de presurizare”.

Din cauza depresurizării cabinei, piloții au luat decizia de a elibera măștile de oxigen pentru pasageri și au făcut o „coborâre controlată” rapidă.

Potrivit CBS, avionul a coborât de la 12.000 de metri la 3.000 de metri în doar 8 minute.

„Măștile de oxigen au căzut de sus, iar printre pasageri s-a cam instalat haosul”, a povestit Harris Dewoskin, unul dintre pasageri, pentru postul de televiziune WSB-TV.

Unul dintre însoțitorii de bord le-a spus în mod repetat pasagerilor să nu se panicheze, însă unii dintre ei s-au speriat foarte tare.

„În jurul meu foarte mulți oameni respirau foarte greu. Au fost 60-90 de secunde de spaimă în care nu știam ce se întâmplă”, a mai spus Dewoskin.

Unul dintre pasageri s-a speriat atât de tare încât a început să își îmbrățișeze fiul și să le spună celor din familia sa că îi iubește.

Avionul care a cauzat probleme este evaluat acum de tehnicieni.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version