Clip emoționant făcut de Zelenski: Ucraina va câștiga și va fi minunată | VIDEO

Volodimir Zelenski
Volodimir Zelenski

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a lansat un clip despre războiul pe care l-a declanșat Rusia în țara sa. Videoclipul arată distrugerea orașelor de către trupele ruse și pierderile de vieți.

Zelenski spune că, după ofensiva rusă și tragediile pe care le-au provocat, țara sa va învinge, „vor fi orașe noi, vise noi și o nouă poveste”. „Da, Ucraina era frumoasă, dar acum va deveni minunată”, e mesajul de final al președintelui Zelenski.

În dimineața zilei de luni, 21 martie, serviciile militare britanice transmit că luptele grele continuă la nord de Kiev, iar forțele rusești care avansează spre oraș dinspre nord-est au intrat în impas.

Forțele care avansează din direcția Hostomel spre nord-vest au fost respinse de rezistența acerbă a ucrainenilor. Cea mai mare parte a forțelor rusești rămâne la peste 25 de kilometri de centrul orașului.

În ciuda lipsei continue de progrese, Kievul rămâne principalul obiectiv militar al Rusiei și este probabil ca aceasta să acorde prioritate tentativei de a încercui orașul în următoarele săptămâni, mai spun serviciile britanice militare.

Vă recomandăm și: