Soțul Olguței Vasilescu a rămas fără permis de condus

claudiu manda fără permis
Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu. Foto: cdep.ro / gov.ro

Senatorul PSD Claudiu Manda, soțul Olguței Vasilescu, a rămas fără permisul de condus după ce a fost prins de polițiști conducând cu o viteză de 125 de kilometri la oră în orașul Mihăilești din județul Giurgiu, relatează Digi24.

El a fost sancţionat cu 1.305 lei şi i s-a suspendat permisul pentru 90 de zile.

El se afla alături de soția sa într-un autoturism Mercedes S Class. Într-o intervenție la România TV, Lia Olguța Vasilescu a declarat că se grăbeau pentru a ajunge la Parlament, unde soțul său trebuia să conducă ședința Senatului.

Politicienii vitezomani ai României

În ultimul timp, România nu duce lipsă de politicieni vitezomani. În luna februarie 2019, ministrul Muncii, Marius Budăi, a rămas fără permis de condus după ce a fost depistat conducând cu peste 100 de kilometri la oră pe un drum unde viteza maximă admisă era de 70 de km / oră.

Marius Budăi, membru în PSD, a primit o amendă de 1.305 lei şi a rămas fără permis pentru 90 de zile.

Cu doar câteva zile înainte ca Marius Budăi să își piardă dreptul de a conduce o mașină timp de 3 luni, și Darius Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă, rămăsese fără permis, tot pentru o perioadă de 90 de zile.

La jumătatea lunii februarie, pe când se afla pe drumul național DN 65 dintre Slatina și Pitești, Darius Vâlcov a fost depistat de radar conducând cu 116 kilometri la oră în satul Cerbu din comuna Albota, județul Argeș.

Viteza maximă admisă în localitate este de 50 de kilometri la oră. Darius Vâlcov a fost amendat și cu 1.305 lei.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.