City break-uri ieftine. Lista orașelor europene ce pot fi vizitate cu mai puțin de 150 de euro

avion bilete city break
Foto: Jetstar Airways (Flickr)

În perioada lunilor de primăvară, dar și în lunile de vară, mai multe orașe europene faimoase pot fi vizitate la prețuri foarte bune.

În lunile martie – august, un city break în aceste orașe costă între 119 și 149 de euro.

Orașele europene care pot fi vizitate la acest preț sunt Atena, Berlin, Bruxelles, Londra, Roma și Veneția.

Pachetele turistice includ atât zborul, cât și cazarea.

Iată cele mai atractive oferte de city break din această perioadă:

1. Un city break în Bruxelles, capitala Belgiei și totodată inima Uniunii Europene, costă 119 euro în lunile iunie, iulie și august.

Bruxelles nu este numai cel mai important centru instituțional al Europei, ci și paradisul iubitorilor de ciocolată. De asemenea, aici puteți savura gustul renumitei beri belgiene. Vă puteți relaxa la o plimbare prin Piața Centrală a orașului, iar dacă vreți să vedeți ceva mai modern, atunci nu trebuie să ratați Atomium.

În prețul de 119 euro este inclus biletul de avion dus-întors și două nopți de cazare la un hotel de 3 stele. Plecările se fac din mai multe orașe din România: Timișoara, București, Cluj-Napoca, Iași sau Bacău.

Oferta este disponibilă AICI.

2. Un city break la Roma costă 129 de euro în lunile martie, iulie și octombrie.

Pachetul include zborul dus-întors și cazarea pentru două nopți la un hotel de 3 stele aflat in inima Romei, la doar 700 de metri de centrul orașului.

Opțiunile turiștilor sunt nenumărate în capitala Italiei: pot vizita marile muzee pentru a admira picturile și sculpturile artiștilor renascentiști, se pot relaxa plimbându-se pe străduțele întortocheate, pot face o croazieră pe Tibru sau pot petrece o zi întreagă plimbându-se prin Vatican.

Se fac plecări din București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Timișoara.

Oferta este disponibilă AICI.

City break-uri ieftine în Atena și Veneția

3. Un city break în Atena, Grecia, costă 139 de euro în lunile mai și august.

Acest preț include zborul dus-întors și două nopți de cazare la un hotel de 3 stele aflat la doar 350 de metri distanță de centrul orașului.

Plecările se fac din București.

Dincolo de ruinele templelor de pe Acropole, turiștii care ajung aici nu ar trebui să rateze Muzeul de Arheologie, portul Pireus (de unde pot pleca într-o croazieră de o zi spre cele mai apropiate insule) și cartierul Plaka, unde vor avea parte de gustoasele mâncăruri mediteraneene.

Oferta este disponibilă AICI.

4. Un city break în Veneția, Italia, costă 149 de euro în luna mai. Tariful include un zbor dus-întors și două nopți de cazare într-un hotel de 3 stele.

Plecările se fac din București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.

Veneția captivează prin farmecul gondolierilor, al arhitecturii și al labirintului de canale. Aici veți descoperi Piața San Marco, Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor și vă puteți relaxa plimbându-vă cu gondola sau cu vaporetto pe canale.

Oferta este disponibilă AICI.

City break-uri ieftine în Londra și Berlin

5. În luna mai, un city break la Londra costă 149 de euro. Pachetul include biletul de avion dus-întors și două nopți de cazare într-un hotel de 3 stele din Londra.

Plecările se fac din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Iași, Sibiu și Bacău.

Atmosfera Epocii Victoriene, cluburile sau străzile pline de magazine sunt doar câteva dintre emblemele celui mai mare oraș din Europa. Aici puteți vizita Tower Bridge, Palatul Buckingham, Big Ben, vă puteți plimba cu celebrele autobuze supraetajate sau vă puteți aventura în London Eye.

Oferta este disponibilă AICI.

6. Un city break în Berlin, Germania, costă 139 de euro în luna mai. Tariful include zborul dus-întors și două nopți de cazare la un hotel de 3 stele.

Plecările se organizează din București, Cluj-Napoca și Timișoara.

Berlin, simbolul european al unificării, captivează prin monumente magnifice și vestigii istorice foarte bine convervate. Nu ratați Poarta Brandenburg, Insula Muzeelor și priveliștea oferită de Turnul Televiziunii.

Oferta este disponibilă AICI.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.