City break ieftin. Cum, când și unde poți merge ca turist cu bani puțini

city break ieftin
Atena este destinația perfectă pentru un city break ieftin. Foto: Pixabay

Dacă vreți să vizitați frumusețile Europei, puteți opta mereu pentru un city break ieftin. Pachetele turistice, care cuprind transportul și cazarea pentru trei sau patru nopți, sunt foarte avantajoase ca preț, în timp ce destinațiile sunt diverse.

Pentru a profita de cele mai avantajoase reduceri la pachetele de city break în numeroase orașe europene, intrați aici.

În acest articol vă recomandăm patru destinații excelente pentru un city break ieftin în 2018. Prețurile pachetelor sunt extrem de atrăgătoare, mai ales că unele includ și servicii suplimentare, cum ar fi transportul de la aeroport sau mic-dejun inclus.

City break ieftin. Topul destinațiilor

1. Berlin, Germania

Dacă aveți 138 de euro în contul bancar puteți să vă rezervați chiar acum un city break ieftin către capitala Germaniei. Veți beneficia de zbor cu avionul și de 4 nopți de cazare.

Dacă doriți să vă petreceți timpul într-un hotel mai luxos, va trebui să scoateți din buzunar mai mulți bani, însă puteți găsi o ofertă foarte avantajoasă la cel mult 200 de euro de persoană.

Berlinul a devenit un oraș tot mai apreciat de străini, în special datorită vieții de noapte și a atmosferei libere de acolo. Principalul obiectiv turistic rămâne Poarta Brandenburg, în timp ce Alexanderplatz, rămășițele zidului Berlinului și Checkpoint Charlie sunt alte locuri pe care nu trebuie să le ratați dacă ajungeți în capitala Germaniei.

2. Budapesta, Ungaria

Un alt city break ieftin și foarte satisfăcător poate fi Budapesta. Există numeroase oferte, care includ zbor cu avionul și câteva nopți de cazare în numeroasele hoteluri din centrul orașului de pe Dunăre, pentru români.

Budapesta, captiala Ungariei, este un oraș splendid, pe care îl puteți vizita cu puțin mai mult de 100 de euro. Obiectivele turistice din Budapesta sunt numeroase și, cel mai probabil, nu le veți putea parcurge pe toate în doar câteva zile.

Nu trebuie să ratați, însă, printre altele: Palatul Parlamentului, cea mai mare clădire din Ungaria, Bulevardul Andrassy ut, care este un obiectiv UNESCO datorită clădirilor neo-renascentiste, sau minunatele și numeroasele poduri peste Dunăre.

City break ieftin. Topul destinațiilor

3. Atena, Grecia

Dacă nu ați văzut Atena, ar trebui să remediați cât mai rapid acest neajuns. O puteți face cu mai puțin de 100 de euro, bani care vă asigură zborul cu avionul și 2 nopți de cazare la hotel. Dacă doriți să petreceți mai mult timp în frumosul și vechiul oraș al Greciei, costurile vor crește, dar nu cu mult.

Așezată într-o vale frumoasă, înconjurată de mare și munți, capitala Greciei nu vă va dezamăgi. Ritmul vieții este cu totul unic în acest oraș, unde cu bani puțini vă veți distra de minune.

Nu uitați să vizitați bogatele vestigii istorice ale orașului, cum ar fi Acropolele, dar nu evitați nici zona portului Pireu – unde puteți vedea vapoare de mare tonaj sau nave de croazieră care călătoresc în jurul lumii.

Pentru un city break ieftin la Atena, intrați aici.

4. Madrid, Spania

Pentru un city break ieftin la Madrid nu trebuie să cheltuiți mai mult de 165 de euro, care vă asigură transportul cu avionul și 2 nopți de cazare. Există și oferte mai ample, mai costisitoare.

Fostă capitală de imperiu, Madridul vă oferă o sumedenie de atracții turistice, cu piețe splendide, clădiri impozante și muzee de o calitate extraordinară.

Nu ar trebui să ratați Palatul Regal, Muzeul Prado și o plimbare prin Parque del Retiro. De asemenea, capitala Spaniei este foaimoasă și pentru Puerta del Sol, pentru Arco de la Victoria și chiar un templu autentic egiptean: Templo de Debod.

Dacă doriți să vizitați Madridul, un city break ieftin este soluția pe care v-o recomandăm.

Foto: Pixabay