Cioloș, despre prezența lui Dragnea la Madrid: Am putut auzi cu toții huiduielile celor din sală

Dacian Cioloș. Foto: Facebook
Dacian Cioloș. Foto: Facebook

Dacian Cioloș spune că liderul PSD, Liviu Dragnea, a dat dovadă de mult tupeu mergând la congresul socialiștilor europeni și vorbind despre valorile comune, după ce și-a pus slugile din țară să îl dea în judecată pe liderul Frans Timmermans.

„A te pretinde socialist, așa cum a făcut-o Liviu Dragnea la Madrid, nu e suficient pentru a câștiga încrederea și respectul socialiștilor europeni. Dimpotrivă, în locul <<împăcării>> cu Frans Timmermans de care vorbește domnul Dragnea la televiziunile de partid, am putut auzi cu toții admonestările prim-vicepreşedintelui Comisiei Europene și huiduielile celor din sală.

Jalnica prestație politică din România s-a văzut și la Madrid, unde domnul Dragnea a dovedit dispreț maxim față de participanți, incapabil fiind să vorbească trei minute într-o limbă de circulație internațională”, a scris Cioloș, pe Facebook.

Președintele PLUS mai spune și că PSD nu are nimic în comun cu valorile europene și se referă la secția de investigare a magistraților, dar și la plângerea penală împotriva prim-vicepreședintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans.

„E nevoie de mult tupeu, cum numai la PSD găsim, ca după ce ți-ai pus slugile din țară să-l dea în judecată pe Frans Timmermans, să te duci în fața socialiștilor europeni conduși de același Frans Timmermans și să vorbești despre valori comune.

Nu există nimic european în comportamentul politic al PSD, acest partid nu are nimic european în el. Oamenii politici europeni nu pot fi prostiți cu discursuri duble și cu atacuri pe la spate din partea unor presupuși aliați”, afirmă Cioloș.

Cioloș mai spune că „vremea analfabeților a trecut, iar în Parlamentul European, trebuie să ajungă oameni cultivați și respectuoși, cunoscători ai Europei, vorbitori de limbi străine și care cred în valorile libertății, unității și solidarității europene”.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.