Cioloș: „Da, suntem Guvernul zero!”

FOTO: Pagina personală de Facebook a lui Dacian Cioloș
FOTO: Pagina personală de Facebook a lui Dacian Cioloș

La împlinirea unui an de mandat, primul ministru Dacian Cioloș a făcut un scurt bilanț și a declarat că este adevărat ce spun cei din PSD, reprezintă „Guvernul zero”: „zero corupţie, zero populism, zero minciună”.

„Se împlineşte un an de când am preluat acest mandat şi aş vrea ca fără să facem ceremonii, pentru că nu e cazul, aş vrea totuşi să profităm de această oportunitate şi să ieşim cu toţii să explicăm, să ne facem un prim bilanţ al acestui an şi prefer să îl facem noi că dacă nu, vedeţi – sunt alţii care îl fac şi vin cu bilanţ de genul „Guvernul zero”.

Trebuie să spunem <<Da, Suntem Guvenul zero corupţie, zero populism, zero minciună>> şi, pornind de aici, să trecem să explicăm câteva lucruri care au fost făcute în acest an, aşa cum am spus la începutul mandatului, nu ne propunem să revoluţionăm România într-un an de zile, dar vom lansa, am spus atunci, câteva reforme câteva domenii cheie”, a declarat premierul Dacian Cioloş la începutul şedinţei de guvern.

Cioloș i-a rugat pe miniștri să fac fiecare un bilanț pe cu realizările, dar și lucrurile pe care le-au propus, dar nu au fost încă finalizate.

„O să vă rog pe fiecare dintre dumneavoastră, zilele următoare, să ieşiţi public şi să vă faceţi un bilanţ cu realizările, dar şi ceea ce v-aţi propus şi nu aţi reuşit să realizaţi, cu ceea ce a fost început şi nu este încă finalizat.

Cred că e important să ne facem şi propria analiză şi să facem şi public, în aşa fel încât cei interesaţi de realitate şi de adevăr, dincolo de populismul probabil inerent unei campanii electorale, să putem discuta şi aşezat despre ceea ce s-a făcut şi despre ceea ce mai rămâne de făcut”, a mai spus Dacian Cioloș.
Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.