Ciolacu, după ce a fost amendat: „Orban și ai săi folosesc Poliția Română în scopuri politice”

FOTO: Facebook/Marcel Ciolacu
FOTO: Facebook/Marcel Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, care a fost amendat de polițiști pentru că n-a respectat distanțarea socială, după ce a stat la o masă din restaurantul unei pensiuni din Monteoru alături de mai multe persoane, își face parțial mea culpa, spune că va plăti amenda, însă îl acuză pe liberalul Ludovic Orban, protagonistul unui episod relativ similar, că folosește poliția în scopuri politice.

„Orban și ai săi folosesc Poliția Română în scopuri politice. Este o rușine! Asta arată cât de disperați sunt și cât de jos au ajuns! Nu am văzut nicio conferință de presă a Poliției atunci când Orban și miniștrii săi beau și chefuiau la guvern în timp ce românii erau închiși în case. Nici când liderii PNL făceau paranghelii și reuniuni politice cu sute de persoane”, a susținut Ciolacu, pe Facebook.

Președintele PSD a explicat incidentul pentru care a fost amendat de Poliție: „Județul Buzău este în scenariul verde, fapt pentru care este permisă operarea restaurantelor la interior. De asemenea, conform legii, la masă nu este obligatorie purtarea măștii. Am luat masa împreună cu familia mea, iar, la un moment dat, au venit mai mulți colegi la masă cu noi.

Știu că nu ar fi trebuit să se întâmple acest lucru, chiar și pentru câteva minute. De aceea, am transmis astăzi dimineață poliției toate datele celor care au fost la masă. Voi plăti amenda. Este o regulă pe care trebuie să o respectăm toți”.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.