Cine sunt femeile îmbrăcate în măicuțe care au împins un bărbat pe calea ferată

FOTO: Captură video Vremeanoua.ro
FOTO: Captură video Vremeanoua.ro

Polițiștii din Vaslui au deschis o anchetă împotriva a două femei îmbrăcate în măicuțe, care au împins un bărbat pe șinele de cale ferată, în Gara Vaslui. Incidentul a avut loc luni seara, în jurul orei 20:00.

Cele două cărau mai multe bagaje și se aflau pe peron. Pe imaginile camerelor de supraveghere se vede cum una dintre ele îl împinge pe un bărbat care merge încet.

Bărbatul își pierde echilibru și cade peste linii. Și-a revenit cu greu și a fost readus pe peron de un tânăr care l-a văzut și l-a ajutat să se ridice. Din fericire, în momentul respectiv nu circula niciun tren pe calea ferată.

Bărbatul a fost identificat, are 69 de ani, este din Vaslui, însă nu a vrut să depună plângere. De asemenea, cele două femei nu ar fi măicuțe, sunt mamă (69 de ani) și fiică (46 de ani). Anchetatorii bănuiesc că ar avea probleme psihice.

Potrivit publicației locale Vremeanoua.ro, cele două femei ar fi agresat mai mulți vasluieni. Luni au fost duse la secție de polițiști după ce una dintre ele a agresat o mamă care se plimba pe stradă cu copilul.

„M-au împins pe stradă, Alex ( n.r. copilul femeii), care era în stânga mea pe bicicletă, a căzut asa tare că m-a împins de am căzut peste el… Când m-am luat de ea, brusc nu mai auzea, nu mai vedea… m-am certat singură, practic. Iar cealaltă, brusc vorbea la telefon, deși nici nu formase vreun număr, nici nu îi sunase”, a scris pe rețelele de socializare, tânăra care a fost agresată de cele două femei îmbrăcate în maici, potrivit Vremeanoua.ro.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.