Cine este tânărul de 19 ani care a ucis 2 pietoni în 2 Mai. Se lăuda pe internet cu mașini și haine scumpe

Foto: Instagram

Tânărul în vârstă de 19 ani care a intrat cu mașina într-un grup de 8 pietoni în localitatea 2 Mai și a ucis 2 dintre ei se numește V.P., este din București, și face parte dintr-o familia înstărită, au declarat surse din anchetă pentru postul de televiziune Digi 24.

Din fotografiile publicate de băiat pe rețelele de socializare rezultă că el ave o pasiune declarată mașinile puternice. El s-a fotografiat în diferite impostaze cu haine de firmă și mașini scumpe.

Mama tânărului este un cunoscut dezvoltator imobiliar în Capitală, iar tatăl lui are un atelier de tunning auto pentru mașinii off-road, mai notează sursa citată.

Tânărul își luase permisul de conducere de doar câteva luni.

V.P. a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină şi metamfetamină.

Potrivit unor martori citați de Digi24, tânărul era atât de drogat încât nu părea să fie conștient că a produs un accident atât de grav.

Accidentul a avut loc sâmbătă dimineața, în jurul ore 5, pe DN39/E87 (Mangalia-Vama Veche) la ieșirea din localitatea 2 Mai.

O fată de 20 de ani și un tânăr de 21 de ani, pietoni, au murit.

O tânără de 20 de ani, conștientă, cu traumatism de membre superioare, a fost transportată la Spitalul din Mangalia. De asemenea, alți doi tineri de 19 și de 20 de ani conștienți, ce au suferit mai multe contuzii, au fost transportați la același spital.

3 tineri de aproximativ 19-20 ani, fără leziuni, au refuzat transportul la spital.

Din informațiile transmise de poliție rezultă că grupul de pietoni se deplasa pe partea carosabilă.

După ce a intrat în grupul de tineri, șoferul a plecat de la locul accidentului și a fost găsit la 3 kilometri distanță, în Vama Veche.

Tânărul conducea o mașină Mecedes de lux în momentul producerii accidentului. Foto: adevărul.ro

V.P. este cercetat acum pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența drogurilor.

Tânărul a fost reținut de poliție.

Foto: aktual24.ro
Foto: aktual24.ro

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.