Cine este suspectul prins de polițiști, joi seară, în cazul uciderii afaceristului Adrian Kreiner. Se căsătorise de curând

Polițiștii îl filau de două zile pe Laurențiu Lăcătușu, suspect în cazul uciderii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner. În momentul în care a fost prins, în localitatea natală Valea Stanciului, din Dolj, nu a opus rezidență, potrivit adevarul.ro.

Bărbatul se deplasa prin comună cu o motocicleta. A fost blocat în trafic, pus la pământ și încătușat. În fața polițiștilor din Craiova, Laurențiu Lăcătușu a susținut că nu ar avea nicio legătură cu uciderea omului de afaceri din Sibiu. După ce l-au capturat, polițiștii craioveni l-au dus la sediul IPJ Dolj și, ulterior, bărbatul a fost predat  colegilor de la Sibiu.

Laurențiu Lăcătușu are 31 de ani și lucrează de ani în construcții. O mare parte din timp a lucrat în Italia. Obișnuia să posteze pe rețele sociale imagini cu el la muncă.

Anchetatorii nu exclud ca, prin meseria pe care o avea, doljeanul să obțină multe informații despre familiile unde lucra și vecinii acestora.

Deși pare greu de crezut, pe data de 28 octombrie a.c., cu o săptămâna înainte de crima de la Sibiu, Laurențiu Lăcătușu s-a căsătorit. Nu a plecat în luna de miere cu soția sa. Le-a spus vecinilor că preferă să rămână acasă. „Nu plecăm n luna de miere. Rămân să muncesc. Vedem mai târziu”, ar fi spus suspectul în cazul crimei de la Sibiu.

Bărbatul a făcut box și nu are antecedente penale.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version