Cine este eroul care a salvat-o pe fata de 16 ani ce risca să se înece în Mamaia

erou salvator mamaia

Foto: Ziua Constanța

Dani C. este tânărul care a salvat-o pe minora de 16 ani care risca să se înece în mare în stațiunea Mamaia, în dreptul plajei Victoria.

Fata a fost luată de valuri luni, 14 august, și risca să se înece. Mai mulți bărbați au intrat în mare pentru a o salva. Oamenii de pe plajă au încercat și ei să ajute și au format un lanț uman pentru a-i scoate din mare pe turiști.

Din păcate, 4 dintre bărbații care au intrat în apă după fata de 16 ani, inclusiv tatăl ei, au murit înecați.

Tânăra a fost scoasă din mare de Dani C., un tânăr aflat pe ski jet care lucrează la baza nautică de pe plaja Cleopatra, relatează publicația locală ziuaconstanța.ro. Plaja Cleopatra se află cu câteva sute de metri mai la sud de plaja Victoria.

În momentul în care s-a produs evenimentul, tânărul nu a ezitat și s-a urcat imediat pe ski jet, chiar dacă valurile erau mari deoarece vântul bătea cu putere.

„Am fost sunat de un coleg de la o bază nautică din Mamaia Nord, că în zona pasarelei (n.r. de la plaja Victoria) este o persoană în pericol de înec. Nu știam despre ce este vorba, iar când am ajuns fata era agățată în capătul pasarelei și abia se mai ținea, era zgâriată pe mâini.

Celelalte 3 persoane pluteau deja și erau salvamarii care se chinuiau să îi scoată să îi resusciteze. Am apucat-o pe fată, am ridicat-o pe ski jet, mi-a zis să o las puțin să se liniștească. Atunci am observat că era zgâriată pe mâini. După ce s-a liniștit am dus-o la mal și au preluat-o cei de la SMURD care deja erau acolo împreună cu poliția și jandarmeria”, a povestit Dani C. pentru sursa citată.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version