Cine este câștigătorul marelui premiu Loto 6/49

Andrei Butnariu, câștigătorul premiului Loto 6/49
Andrei Butnariu, câștigătorul premiului Loto 6/49

Câștigătorul marelui premiu Loto 6/49, în valoare de aproximativ 4,7 milioane de euro s-a prezentat luni la sediul Loteriei Române. Acesta se numește Andrei Butnariu, este din Galați și spune că joacă la loto de peste 20 de ani.

„Cine face ca mine, ca mine să pățească”, a fost mesajul scurt pe care acesta l-a transmis celorlalți jucători la Loto. Gălățeanul se considera și până acum un om norocos, pentru că a mai câștigat la Loto 6/49, însă la categoria a II-a.

De altfel, în urma extragerii de duminică, pe lângă premiul de categoria I la Loto 6/49, Butnariu a mai obținut și 18 câștiguri de categoria a II-a, 45 câștiguri de categoria a III-a și 20 câștiguri de categoria a IV-a. În total, a câștigat 22,4 milioane de lei.

Cu banii pe care i-a câștigat acum la Loto, Andrei Butnariu spune că își dorește, în primul rând, să-și ajute copiii și nepoții.

Biletul norocos a fost jucat la agenția 17-010 din Galați și a fost completat la Loto 6/49 cu 3 combinații complete de numere. La această agenție este a cincea oară în ultimii 10 ani când se câștigă marele premiu Loto 6/49. Acesta este primul câștig de categoria I obținut în acest an la Loto 6/49.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.