Cine este bărbatul care a încercat să-l asasineze pe Donald Trump

Donald Trump. Foto: Pixabay

FBI l-a identificat pe atacatorul de la mitingul lui Trump. Este vorba de Thomas Matthew Crooks, în vârstă de 20 de ani, transmite CNN.

„FBI l-a identificat pe Thomas Matthew Crooks, 20 de ani, din Bethel Park, Pennsylvania, ca fiind atacatorul implicat în tentativa de asasinare a fostului președinte Donald Trump, pe 13 iulie, în Butler, Pennsylvania.

FBI a calificat împuşcăturile de la mitingul fostului preşedinte Donald Trump de sâmbătă seara drept o tentativă de asasinat, relatează CNN.

„În această seară, am avut ceea ce numim o tentativă de asasinat împotriva fostului nostru preşedinte Donald Trump. Este încă o scenă a crimei activă”, a declarat Kevin Rojek, agentul special responsabil al biroului FBI din Pittsburgh, în cadrul unei conferinţe de presă în Butler, Pennsylvania.

El a declarat că autorităţile „lucrează neîncetat pentru a încerca să identifice persoana care a făcut acest lucru şi orice motive care stau la baza acestei acţiuni” şi a cerut publicului să transmită orice informaţii care ar putea ajuta.

FBI a desfăşurat agenţi de investigaţie, echipe pentru studierea probelor şi alt personal din întreaga ţară, a spus el.

Toate cele trei victime ale mitingului – două care au fost rănite şi una care a fost ucisă – sunt bărbaţi adulţi, au transmis forţele de ordine.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.