Cine era la volanul bolidului care a intrat în stația de autobuz din București

FOTO: Digi24.ro
FOTO: Digi24.ro

Un autoturism scăpat de sub control a ajuns ieri într-o stație de autobuz din București, iar trei persoane au fost rănite. Șoferul Mustangului, o mașină cu mulți cai putere, a intrat pe trotuar într-un centru de reîncărcare a cardurilor din apropierea Arcului de Triumf.

Brigada Rutieră a fost sesizată, printr-un apel la numărul de urgenţă 112, cu privire la producerea unui accident care a avut loc la intrarea pe bulevardul Constantin Prezan pe sensul de mers către bulevardul Charles de Gaulle.

Martorii spun că toneta nu a reușit să oprească bolidul, iar acesta a acroșat mai departe trei persoane. Una dintre victime, un bărbat în vârstă, și-ar fi rupt piciorul.

La scurt timp, trei echipaje SMURD au ajuns la fața locului pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor. Și șoferul autoturismului a fost rănit.

Potrivit Libertatea.ro, conducătorul auto este medic la Spitalul Elias din București. A fost testat la fața locului cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ. Din primele cercetări, rezultă că acesta nu a adaptat viteza la condițiile de drum.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și condițiile producerii accidentului, potrivit Poliției Rutiere.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.