Cine e șoferul de TIR care a evitat la milimetru o bătrână. Femeia: „E vina lui, nu trebuia să intre în gard”

Șoferul de TIR care a reușit să evite la milimetru o femeie de 90 de ani, care a încercat să traverseze șoseaua fără să se asigure se numește Georgian Dinu, are 37 de ani și este din Buzău. Acesta a fost lăudat de colegii săi.

Accidentul rutier a avut loc miercuri dimineață, pe DN 2B, în localitatea Movileni, județul Galați. Femeia i-a apărut în față și a fost nevoit să tragă brusc de volan spre stânga, oprindu-se în gardul unei case. Din fericire nu au fost victime, doar pagube materiale.

După accident, femeia și-a continuat drumul, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. A fost identificat apoi, de polițiști, cu ajutorul camerelor de supraveghere. Este vorba despre o femeie de 90 de ani. A fost amendată cu 435 de lei pentru traversare neregulamentară, potrivit Adevarul.ro.

Bătrâna consideră că nu are nicio vină și toată responsabilitatea pentru accident îi aparține șoferului de TIR.

„Da’ cine l-a pus pe el să treacă aşa aiurea, de nebun? Cum? De exemplu, eu mergeam, nu? Când să mă cobor jos, aud că uite maşina. Da’ maşina, dacă era, nu mă lovea?”, a spus femeia, pentru Observator.

Aceasta a mai spus că nu are păreri de rău. „Da nu e. Asta e părerea lui de rău. E părerea lui! Nu trebuia să intre în gard și atâta tot! (…) Cum să mă omoare dacă eu era ca lumea? (…) El e vinovat”, a mai spus femeia.