Cine e marele câștigător de la Loto 6/49. Un tânăr cu o meserie modestă, printre cei mai bogați români

Și agenția la care a fost jucat biletul este una modestă, din săracul oraș gorjean Motru. Sursa foto: adevarul.ro

Premiul de patru milioane de euro câștigat în această săptămână la extragerea Loto 6/49 a ajuns în posesia unui tânăr de doar 20 de ani, care se ocupa cu curățenia într-o unitate minieră.

Tânărul, care a jucat biletul câștigător la o agenție din Motru, ar fi îngrijitor la o unitate din sectorul minier, potrivit informațiilor apărute pe adevarul.ro. Bărbatul avea o situația financiară dificilă și era un jucător ocazional, nu un fan împătimit al jocului de loto. El a jucat o variantă simplă, cu șase numere.

Operatoarea din Motru care i-a vândut biletul, Violeta Popescu, spune că această poveste reprezintă chiar ”o spălare de imagine a Loteriei Române”.

„Avem un tânăr, din câte am înţeles, care a câştigat un premiu în valoare de patru milioane de euro. Ne bucurăm, îi dorim să fie sănătos şi să se folosească de aceşti bani într-un mod inteligent şi aşteptăm cât mai mulţi participanţi. Cred că este vorba de un jucător ocazional. Putem să vorbim de norocul începătorului. Sunt puţin jucători, pentru că agenţia este mică şi oraşul la fel. A jucat un bilet cu o variantă simplă şi o variantă la noroc. Va creşte numărul de jucători, pntru că acest câştig reprezintă şi o spălare de imagine a Loteriei Române“, spune angajata Loteriei.

În urmă cu 7 ani, la Motru a mai fost consemnat un câștig important la Loto. Este vorba chiar de un record: cel mai mare premiu câștigat vreodată la categoria a II-a. Cu cinci numere corecte pe biletul de joc, un bărbat din comuna Cătunele a câștigat aproape 3 milioane de lei (circa 700.000 de euro).

42, numărul norocos al lunii iulie

Numerele câștigătoare la Loto 6/49 la extragerea de joi, 28 iulie, au fost: 42, 44, 10, 3, 33, 27. Premiul exact câștigat de tânărul gorjean a fost de 17.723.482 lei. Ca o curiozitate, numărul 42 a fost extras de 4 ori la ultimele 8 extrageri Loto 6/49.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor greatnews.ro:

Nestemata neștiută care strălucește în inima României și oamenii inimoși care au șlefuit-o

Primăria unui mare oraș din România își pune toate cheltuielile pe site, zi de zi

https://greatnews.ro/locuri-de-munca-danemarca-se-accepta-si-cupluri/

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.