Cerere în căsătorie – 7 idei pentru a pune marea întrebare

Să faci o cerere în căsătorie nu e lucru ușor deloc. Îți trebuie curaj, îți trebuie imaginație, trebuie pregătire, încredere și mai ales un inel potrivit. Dacă ai nevoie de inspirație, venim cu 7 idei de cerere în căsătorie, locuri în care poți face marele gest pentru a avea o amintire extraordinară.

În plus, îți dăm un sfat și pentru alegerea inelului de logodnă sau a unei verighete cu diamante: mergi la shopping cu iubita ta și faceți o vizită și pe la magazinele de specialitate, eventual invocă faptul că tu ai vrea să-ți achiziționezi un ceas. Cu siguranță ea va arunca o privire și la vitrina de inele, așa că îți poți face o idee despre preferințele ei.

1 Excursie

Cei mai mulți bărbați preferă să facă cererea în căsătorie într-un loc special pentru ca amintirea să fie mereu una plăcută și specială.

De cele mai multe ori se alege o destinație de vacanță, cum ar fi Parisul care e renumit pentru romantismul s[u, sau alte orașe din străinătate. Nu este o idee rea, însă e una clasică. În plus, dacă vorbim despre o cerere în căsătorie în străinătate, vei avea destule probleme și temeri în a ascunde de iubita inelul în bagaje, atunci când călătoreșți cu avionul.

2 Vânătoare de comori

Iată o idee inedită de cerere în căsătorie. Dacă ea adoră misterul și rezolvările, poți organiza un concurs de tip Treasure Hunt, o vânătoare de comori care presupune rezolvarea indiciilor.

Desigur, destinația finală trebuie să fie locul în care ascunzi inelul de logodnă, împodobit cu o piatră prețioasă, cum ar fi safir. Mai mult, poți să te foloseșți de locurile care semnifică ceva pentru voi, cum ar fi locul unde v-ați întâlnit prima oară, unde v-ați sărutat și așa mai departe.

3 Pe plajă

Cererea în căsătorie pe plajă pare ceva de-a dreptul minunat pentru romanticii incurabili. Desigur, cheia acestui tip de cerere este momentul zilei pe care îl alegi. De preferat este seara, pe o plajă ceva mai pustie care inspiră calm și liniște, la o plimbare lejeră.

Totuși, nu excludem nici varianta de cerere în căsătorie la răsăritul soarelui.

4 Cină romantică

Varianta clasică ce nu da greș niciodată: cină romantică. Cheia acestei cereri este momentul și felul în care alegi să o surprinzi cu inelul. Poți complota cu chelnerii sau proprietarii restaurantului pentru a concepe o idee ceva mai complexă. Folosește-ți imaginația cât mai mult.

5 Cerere în căsătorie dulce

Comandați împreună un tort sau o prăjitură specială. Asigura-te că pe tort va fi imprimată întrebarea pe care vrei să o adresezi. E greu de crezut că cineva poate rezistă în față unei asemenea surprize dulci.

6 Cerere în căsătorie în avion

O altă metodă inedită ar fi să faci o cerere în căsătorie la înălțime, la propriu. Și la acest scenariu poți complota cu cei de la linia aeriană cu care zbori pentru a face din momentul tău unul cât mai special.

7 Ședința foto

Poți să o păcălești că veți avea o ședința foto împreună. Te înțelegi dinainte cu fotograful și astfel vei avea imortalizat momentul cererii în căsătorie de către un profesionist și în plus ea chiar va fi surprinsă.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.