Centralele termice care te scapă de stresul provocat de penele de curent

Centrale termice UPS

Deseori se intampla lucruri independent de noi si este necesar sa stim cum sa ne comportam. In loc sa ne panicam, putem trata situatia cu calm si gratie. Cu totii suntem dependenti ce curentul electric, asa ca lipsa lui in oricare moment al zilei creeaza panica.

Accidentele, conditiile meteorologice extreme si nepasarea furnizorului de electricitate cauzeaza tot mai des pene de curent, fapt care determina decesul total al electronicelor si electrocasnicelor. Insa noi am gasit solutia ideala. Un UPS centrale termice gestioneaza situatiile imprevizibile caci salveaza echipamentele si astfel nu vei mai fi supus stresului cauzat de lipsa de curent.

Te confrunti adesea cu intreruperea curentului? Nu iti suna cunoscut UPS centrale termice? Un UPS nu iti capteaza atentia si nu ii vezi utilitatea decat atunci cand curentul electric este intrerupt. Nu este asa greu pe cat crezi, asa ca nu te consuma prea mult pe aceasta tema. Un UPS centrale termice este o sursa neintreruptibila de curent. Rolul principal al UPS-ului este acela de a furniza energie pe termen scurt  aparatelor, fie ca vorbim de centrale termice, fie ca vorbim de calculatoare, televizoare, frigidere, etc.

UPS centrale termice se impart in 4 categorii offline, online, line-interactive  si hibrid. Cele de tip online conecteaza direct linia venita de la furnizorul de electricitate la iesirea UPS-ului, iar cele offline filtreaza in permanent curentul electric si nu conecteaza direct intrarea de curent cu iesirile multiple si au o capacitatea mai mare. Mai exista UPS centrale termice line-interactive care filtreaza curentul alternativ de intrare si ii normalizeaza parametrii, ca in final sa il transmite mai departe electronicelor si electrocasnicelor conectate la prizele de iesire.  Cele hibride comuta de la modul offline la cel online la detectarea fluctuatiilor mari.

Puterea acestora se masoara in VA (volt-amperi) si seminifica puterea totala a consumatorilor ce pot fi alimentati din UPS. Diferenta dintre VA si W (watt) rezulta din factorul de putere (cos phi) al UPS-ului. Acest factor de putere difera de la un UPS la altul functie de tip, de producator sau de tehnologia de fabricatie. 

Orice punct de lucru este imperios necesar sa detina un UPS. In primul rand este nevoie pentru ca riscam sa pierdem cele mai importante date si informatii. In al doilea rand, calculatoarele si laptopurile din birouri reprezinta o investitie consistenta, iar cele mai multe firme nu poate suporta inlocuirea acestora cu unele de ultima generatie. Asadar, un UPS centrale termice pastreaza o durata de viata lunga si ne tine informatiile in siguranta..

Ai cumparat un televizor nou de ultima generatie, cu ecran foarte mare si o calitate a imaginii exceptionala? Stii ca locuiesti intr-o zona in care pana de curent este nelipsita? Salveaza-ti televizorul achizitionand un UPS centrale termice si astfel iti asiguri starea de liniste si confortul mult dorit.

Gandeste-te bine la situatiile imprevizibile care se pot ivi, incearca sa anticipezi si fii pregatit in orice moment. Daca vrei sa protejezi atat integritatea aparatelor electrice si electronice cat si sistemele de calcul, UPS centrale termice gasesti la 1CCTV. Un singur click iti aduce UPS-ul mult dorit!

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.