Celebra garsonieră de 11 metri pătrați din Cluj-Napoca a fost scoasă la vânzare

FOTO: Mircea Bravo/Youtube
FOTO: Mircea Bravo/Youtube

Garsoniera de 11 metri pătrați din Cluj-Napoca, ajunsă celebră pe rețelele sociale, a fost scoasă la vânzare de proprietar.

„Propunem spre vânzare o garsonieră, Cartier Gheorgheni, Complet mobilată şi utilată. Situata pe strada Zambilei. Aproape de mijloace de transport in comun. Ideala pentru investiţie, posibilitate de cumpărare cu preluare de chiriaşi. CF Liber de sarcini. Preţ negociabil”, se arată pe o platformă de anunţuri imobiliare, potrivit adevarul.ro.

Prețul de vânzare este de 37.499 de euro. Vlogger-ul Mircea Bravo a filmat în această garsonieră și, printre altele, i-a propus proprietarului să o transforme în muzeu datorită celebrității.

Garsoniera a ajuns celebră după un anunț de închiere. „Garsonieră în zona Ultracentrală, aproape de toate atracțiile, punctele de interes ale orașului și mijloacelor de transport în comun. Garsoniera este situată la demisolul unui imobil cu 3 etaje în suprafață utilă de 13 mp și este compartimentată astfel: camera, bucătărie și baie. Acesta se vinde complet utilat si mobilat. Disponibil imediat. Pentru mai multe detalii, programarea unei vizionări sau pentru a afla oferta noastră completă, nu ezitați să ne contactați telefonic, prin email sau la sediul agenției noastre”, se arăta în anunț.

Te-ar putea interesa și:

Câți metri pătrați are un ar

Câți metri pătrați are un hectar

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.