Cele mai noi vești despre starea Simonei Halep, confirmată pozitiv la coronavirus

Artemon Apostu-Efremov, unul dintre antrenorii Simonei Halep, a vorbit despre starea de sănătate a Simonei Halep, la o zi după ce jucătoarea de tenis a fost depistată pozitiv la un test pentru coronavirus.

„Simona e în neregulă, s-a autoizolat, are simptome medii și sper să se refacă cât mai repede. Am fost destul de surprins, pentru că Simona e destul de atentă, grijulie, tot timpul a respectat măsurile, însă, după cum vedem, este acest nou de val de COVID-19 și nu știu când și de unde a luat. Nici ea nu știe. E o realitate cu care trebuie să ne confruntăm și sper că vom trece cu bine prin asta”, a declarat Artemon Apostu-Efremov, în cadrul emisiunii Așii Tenisului de la Digi Sport.

„Nu cred că sunt chestii pe care le poți controla. O luăm ca atare. Nu ne gândim că e ceva negativ sau pozitiv, e o realitate. Important e să treacă cât mai repede și cât mai bine peste acest virus. Apoi, vom începe pregătirea, când va fi gata”, a completat antrenorul.

„Eu cred că am fost testat de 10-11 ori, poate chiar mai mult, plus testele făcute înainte să plecăm, care sunt obligatorii. WTA a impus acest standard ca atunci când ajungi la turneu să ai un test făcut cu 48-72 de ore înainte. Cred că Simona a făcut în jur de 20 de teste de când s-a reluat activitatea”, a mai spus el.

Simona Halep a anunțat ieri că are COVID-19. Campioana de Wimbledon și de la Roland Garros a spus că are simptome ușoare și că se simte bine.

Sportiva a făcut anunțul pe contul său de Twitter.

„Bună tuturor, voiam să vă anunț că am fost testată pozitiv pentru COVID-19. M-am autoizolat acasă, iar acum îmi revin după ce am avut simptome ușoare. Mă simt bine… împreună vom trece cu bine prin asta”, a scris Simona Halep pe rețeaua de socializare Twitter.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.