Cele mai mari magazine de haine din România fac angajări. Ce salarii se oferă

Câteva dintre cele mai mari lanțuri de magazine de îmbrăcăminte și de încălțăminte prezente în România fac angajări în această perioadă, în peste 15 orașe din țară.

Sunt disponibile atât posturi de vânzători, de casieri și de lucrători comerciali, cât și posturi de directori de magazine sau de recepționeri.

Iată cele mai interesante oferte existente:

1. Takko Fashion, unul dintre cei mai mari retaileri de modă din Europa, face angajări în orașele Brașov, Caransebeș, Cluj-Napoca, Făgăraș, Reșița, Roman, Sibiu, Tulcea.

Locurile de muncă disponibile sunt cele de lucrători comerciali, de directori adjuncți de magazin și de director de magazin.

AICI găsiți mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Potrivit informațiilor postate pe site-ul undelucram.ro, o comunitate online unde foști și actuali angajați din diferite companii din România împărtășesc informații despre locurile de muncă, un lucrător comercial cu o experiență în domeniu de 2 ani, angajat full time în București, câștiga în mai 2016 un salariu 1.100 de lei net pe lună plus tichete de masă în valoare de 200 de lei pe lună.

Un lucrător comercial cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, angajat full time în Craiova, câștiga în 2015 un salariu 1.000 de lei net pe lună.

Un vânzător casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în ianuarie 2016 un salariu lunar net de 1.100 de lei.

2. FF Group Romania (fosta Elmec Romania), unul dintre jucătorii cei mai importanți din industria locală de fashion și sport retail, care comercializează branduri precum Nike, Converse, UGG Australia, Juicy Couture, Calvin Klein Jeans, Armani Jeans, face angajări în orașele Băneasa, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Timișoara, precum și în județul Ilfov.

Locurile de muncă disponibile sunt următoarele: coorodonator de vânzări online, controlor de stocuri, casier – magazin Nike, lucrători depozit, manager departament tehnic, consultanți în vânzări, recepționeră clădire de birouri, specialist în comerț online, consultant în vânzări pentru un magazin de lux.

AICI găsiți mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

În februarie 2016, un consilier de vânzări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an de zile, câștiga 950 de lei net pe lună.

În anul 2015, un angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an de zile, câștiga un salariu lunar net de 900 de lei.

3. C&A, unul dintre principalii retaileri de îmbrăcăminte de pe plan mondial, face angajări în orașele Sfântu Gheorghe, Botoșani și Drobeta Turnu Severin.

Posturile disponibile sunt următoarele: consilier vânzări, asistent vânzări, manager de magazin.

AICI găsiți mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

4. Rețeaua HUMANIC, ce aparține uneia dintre cele mai importante companii de comerț cu încălțăminte din Europa, angajează vânzători și comercianți de modă în orașele București, Cluj-Napoca, Constanța și Sibiu.

AICI găsiți mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

5. Hervis Sports, unul dintre cei mai mari comercianti de articole si echipamente sportive din Europa, face angajări în orașele București, Deva, Pitești, Oradea, Târgu Mureș.

Posturile disponibile sunt următoarele: lucrători comerciali (cu posibilități de promovare), vânzător FT/PT, casier, director adjunct, gestionar, lucrători comerciali (biciclete).

AICI găsiți mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de locuri de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Jobul anului 2016! Se caută bărbat cu soție specială, pentru un loc de muncă dispărut din Evul Mediu

Nu un loc de muncă, ci o nouă viață. Job plus teren gratis într-o țară de vis

Nu un loc de muncă, ci o nouă viață. Job plus teren gratis într-o țară de vis

https://greatnews.ro/locuri-de-munca-la-lidl/

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.